Glasborg uw landelijke autoruitspecialist.

Glasborg is een kleine onderneming, maar hierin ligt juist onze kracht. Doordat wij elke reparatie en of vervanging apart behandelen komt u bij ons niet op een grote stapel terecht. Uw reparatie wordt dan ook snel en correct afgehandeld. U wordt bij ons niet behandelt als een nummertje! Glasborg is snel en persoonlijk! Wij werken vanuit onze vestiging in Sleen, ook kunnen wij bij u op de oprit uw autoruit maken. maak hiervoor nu online een afspraak en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Glasborg is natuurlijk de specialist op gebied van ruitschade maar ook voor andere werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Het kan zijn dat u ook ook andere problemen heeft met uw auto. Bent bijvoorbeeld  u op zoek naar een APK keuring, periodieke onderhoud en of reparatie van uw auto. Dan kunt u terecht bij ons en samen met onze partner autobedrijf van der Weide lossen wij dit op. U kunt bij ons terecht voor alle merken auto’s. 

Dagelijks heeft Glasborg contact met de vele verzekering en leasemaatschappijen in Nederland. Deze samenwerking is groot belang. Vooral om er voor te zorgen dat u als consument optimaal bedient wordt en het juiste advies van onze specialisten mee krijgt. Door dat we dit zo goed mogelijk met u verzekering afstemmen worden u sterreparaties volledig door uw verzekeraar vergoed.

Let wel: vanaf een WA-beperkt casco verzekering.  

 

alle voordelen op een rij

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Reparatie of vervanging op lokatie
 • Regelen alles met uw verzekeraar
 • Meestal geen kosten aan verboden
 • Alleen maar gespecialiseerde monteurs
online een afspraak maken

Geloof ons niet op ons woord
lees wat onze klanten over ons zeggen...

 • Zeer nette mensen, staan je vriendelijk te woord en herstellen de opgelopen schade prima.

  - Pascal uit Emmen
 • Wat levert Glasborg goed werk! Een ster in mijn ruit was binnen no-time gefixed!

  - Liefhebber uit Amersfoort
 • Top bedrijf. Hier wil ik graag vaker zaken mee doen.

  - Kees uit Sleen